Informatie pagina’s
Overige pagina’s
De Avond van de Maakindustrie
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
1929
post-template-default,single,single-post,postid-1929,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

De Avond van de Maakindustrie

De Avond van de Maakindustrie

Gisteravond waren wij in de Jaarbeurs Utrecht aanwezig bij de Avond van de Maakindustrie. Tussen de gangen van een heerlijk diner door mogen genieten van de Award uitreikingen en een presentatie van de Rabobank over de resultaten van het onderzoek naar de investeringen binnen de Maakindustrie. Daarnaast ook een presentatie van Prof. dr. J.H. Garretsen met als onderwerp “Het is niet alleen belangrijk te investeren in innovatie, maar ook in goed management”