Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Downloads
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
48
page-template-default,page,page-id-48,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Downloads

Onze downloadpagina bevat een totaaloverzicht van alle documenten welke OTM-Projectadvies op de gehele website ter download aanbied. Daarnaast is de downloadpagina aangevuld met handige downloads, zoals het officiële logo en productfoto’s. Aan het gebruik van onze bestanden zijn bepaalde eisen verbonden. Lees daarom altijd onze copyright verklaring.

Uitleg

Onze downloads zijn beschikbaar in verschillende talen. Downloaden kan door op de gewenste vlag/taal te klikken. Het kan voorkomen dat een gewenste vertaling (nog) niet beschikbaar is. Onze excuses voor het ongemak.

Algemeen

Algemene Brochure

Algemene Brochure OTM-Projectadvies

Voor een kort maar bondig overzicht, of voor een eerste impressie van ons werk bieden wij u de “Algemene Brochure” aan. Laat u inspireren door een verzameling van de door ons eerder gemaakte producten. Natuurlijk is deze brochure ook ideaal om OTM-Projectadvies bij uw collega’s onder de aandacht te brengen.

Geplaatst op:

6 november 2018

Download links:

nl en de

Metaalunie voorwaarden (verkoop)

Metaalunievoorwaarden 1 januari 2019 (verkoop)

Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden uitgegeven door Koninklijke Metaalunie (ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal) aangeduid als Metaalunievoorwaarden van toepassing.

Geplaatst op:

6 januari 2019

Download links:

nl en de

Metaalunie voorwaarden (consumenten)

Metaalunievoorwaarden 1 januari 2019 (consumenten)

Op al onze consumentenleveringen zijn de algemene voorwaarden uitgegeven door Koninklijke Metaalunie (ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal) aangeduid als Metaalunievoorwaarden van toepassing.

Geplaatst op:

14 februari 2019

Download links:

nl

Kabelklemmen

Testrapport

Testrapport: Trekontlasting van de OTM Kabelklemmen – v1.06

In opdracht van, en in samenwerking met, Alliander hebben wij een reeks testen uitgevoerd om meer inzicht te krijgen in de trekontlasting en daarbij een prestatievergelijking te maken t.o.v. andere kabelklemmen in de markt. Natuurlijk delen wij dit testrapport graag.

Geplaatst op:

7 november 2018

Download links:

nl en de

Testrapport

Testrapport: Mechanische test van de OTM Messing Aardklem – v1.00

Op verzoek van Enexis hebben wij de Messing Aardklem aan een Mechanische test volgens de IEC 61238 Norm onderworpen. Dit om inzicht te krijgen in de trekontlasting en de continuïteit van het breekmoment van de breekbout. Uiteraard delen wij dit testrapport graag.

Geplaatst op:

24 december 2019

Download links:

nl 

Inbraakbeveiliging

Informatie

Informatie: Weerstandsklasse, NEN 5096 en SKG

Hier moet nog een tekst komen.

Geplaatst op:

24 november 2018

Download links:

nl en