Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Engineering
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
32
page-template-default,page,page-id-32,page-parent,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Engineering

OTM-Projectadvies ontwerpt en produceert hoogwaardige maatwerkoplossingen voor haar klanten. Hierbij ondersteunt OTM-Projectadvies de klant vanaf engineering tot installatie en/of aflevering. Op de terreinen van verspaning, constructie en spuitgieten levert en ontwerpt OTM-Projectadvies maatwerk en krijgen onze klanten alle exclusieve aandacht van ontwerp tot levering/installatie.

Constructie

Constructie

Van plaatbewerkingen en constructies heeft OTM-Projectadvies ook verstand, hierin denken wij graag mee en nemen voor u dan het gehele proces van engineering tot en met realisatie uit handen. Doordat wij in Nederland, Polen, Italië, India en China productiemogelijkheden hebben kunnen wij u in iedere situatie voorzien van de juiste oplossing. Zowel (kleine) serie- als enkel stuks, van hightech tot eenvoudig.

De grenzen zijn eindeloos!

Spuitgieten

Spuitgieten

OTM-Projectadvies heeft de modernste spuitgietmachines ter beschikking, ook zijn we gespecialiseerd in het maken van de juiste matrijzen die hierbij een belangrijke rol spelen. Daardoor kunnen wij in een ongekende vormvrijheid aan al uw wensen tegemoet komen. De meest gangbare soorten kunststof zijn een standaard. Alles is mogelijk! Hierin denken wij dan ook graag met u mee.

De grenzen zijn eindeloos!

Verspaning

Verspaning

Omdat OTM-Projectadvies veel verstand heeft van verspanende bewerkingen, denken wij in dit aspect graag met u mee, van ontwerp tot en met realisatie is OTM-Projectadvies uw geschikte partner. Wij werken waar nodig de gehele engineering uit, verder kunnen wij zowel serie- als enkel stuks produceren. Dit is mogelijk omdat onze partners werken met zowel CNC gestuurde- als conventionele machines.

De grenzen zijn eindeloos!