Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Verspaning
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
67
page-template-default,page,page-id-67,page-child,parent-pageid-32,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Verspaning

De specialiteit van OTM-projectadvies is het adviseren, ontwerpen en leveren op het gebied van metaalbewerking, spuitgietwerk, draai- en freeswerk. OTM-Projectadvies levert vooral metaalwerken zoals: toegangspoorten, straatmeubiliar, draai- en freeswerk, spuitgietwerk en kabelklemmen. Alle mogelijke bewerkingen kunnen custom-made worden uitgevoerd, OTM werkt indien nodig de gehele detaillering uit.

Wij kunnen zowel seriematig als enkele stuks produceren. Onze productiefaciliteiten zijn voorzien van zowel conventionele als CNC machines.

Tevens is OTM in staat om klantspecifieke opties te leveren en waar nodig in het systeem te integreren.

Montage

Voor montage op locatie beschikt OTM-projectadvies over een ervaren VCA-opgeleide montageploeg. Zij zijn bekend met geldende montagemethoden en voorschriften en vormen een belangrijke schakel in de kwaliteit van de geleverde OTM producten.

De meerwaarde van OTM

OTM heeft een aantal sterktes waarmee ze zich onderscheidt ten opzichte van haar collega’s, één ervan is de specialisatie in niches op basis van onderscheidende kennis, flexibiliteit en technologie, een andere is kostenreductie en optimalisatie van productie door samenwerking met toeleveranciers uit o.a. Polen, China en Korea.

Verder is OTM buitengewoon flexibel richting haar klanten en maakt ze gebruik van het in- en exportpotentieel in een land als Polen.

Conclusie

De kracht van OTM-Projectadvies is dat wij altijd voor de klant klaarstaan en meedenken op de gebieden waar de klant vastloopt, service is nl. een erg belangrijk punt bij OTM. Wij richten ons ook alleen op die klanten waarvan wij denken dat we diegene goed kunnen adviseren of de juiste producten aan kunnen leveren. Zo krijgt de klant altijd een deskundig advies en een degelijk product tegen marktconforme prijzen.