Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Elektrische Sloten
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
75
page-template-default,page,page-id-75,page-child,parent-pageid-36,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Elektrische Sloten

OTM Elektronisch Sluitwerk beveiligt afgesloten terreinen, verplicht gesteld door bijvoorbeeld de brandweer, de beveiliging, elektriciteit- en/of telecombedrijven.

Het elektronisch sluiten heeft een behoorlijke ontwikkeling meegemaakt en biedt veel voordeel op het gebied van flexibiliteit, veiligheid en beheersbaarheid van uw sluitsysteem. Wij als OTM-Projectadvies streven al jaren naar het leveren van service en kwaliteit, daarom leveren wij alleen vooraanstaande merken. Wij verzorgen voor u het totale project vanaf het opstellen van het sluitsysteem tot en met de implementatie en het onderhoud van het systeem. Het voordeel voor u als klant is dat er 1 partij is waarmee u het totale traject kunt doorlopen. De mogelijkheden en diversiteit van de verschillende systemen zijn erg groot. OTM-Projectadvies is een onafhankelijk en objectief bureau, wat het beste advies geeft op basis van de wensen en eisen van de eindgebruiker. Dit bestaat uit een systeemvoorstel, inventarisatie en projectering van het sluitsyteem, kortom de ideale formule voor tevreden opdrachtgevers en eindgebruikers.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande gegevens nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Elektronische Aandrijving Meerpuntssluitingen

De meerpuntssluiting kan altijd mechanisch geopend worden (bijvoorbeeld bij stroomuitval). Deze voering meerpuntssluiting kan daarnaast ook op afstand bediend worden, met een handzender of op kaartreader. Er is ook de mogelijkheid om aan te sluiten op het brandalarm of de alarminstallatie. OTM-Projectadvies heeft meerdere uitvoeringen in het assortiment

Genius EA

De Genius EA kan gecombineerd worden met KFV radiografische afstandsbedieningen en transpondersleutel.

Genius EB

De Genius EB heeft dezelfde kenmerken als de EA, maar is daarnaast te combineren met externe tijdschakelaars of externe systemen zoals draaideurautomaten of alarmcentrales. Optioneel is een vergrendeling via radiografische of infrarood afstandsbediening (handzender) leverbaar.

Genius CA/CB

De Genius CA/CB is leverbaar conform de EA of EB, met daaraan toegevoegd een paniek-functie. Deze laat toe dat het slot ontgrendeld wordt door de kruk naar beneden te drukken.

Meer advies nodig ?

Heeft u behoefte aan specifiek advies over onze Elektrische Sloten of onze andere producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Actuele prijzen

Meer informatie over onze actuele prijzen of een offerte op maat? Neem contact met ons op en bel: +31(0)85 301 5447.