Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Elektrische sloten
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
75
page-template-default,page,page-id-75,page-child,parent-pageid-36,bridge-core-2.4.3,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Elektrische sloten

OTM Elektronisch Sluitwerk beveiligt afgesloten terreinen, verplicht gesteld door bijvoorbeeld de brandweer, de beveiliging, elektriciteit- en/of telecombedrijven.

Het elektronisch sluiten heeft een behoorlijke ontwikkeling meegemaakt en biedt veel voordeel op het gebied van flexibiliteit, veiligheid en beheersbaarheid van uw sluitsysteem. Wij als OTM streven al jaren naar het leveren van service en kwaliteit, daarom leveren wij alleen vooraanstaande merken. Wij verzorgen voor u het totale project vanaf het opstellen van het sluitsysteem tot en met de implementatie en het onderhoud van het systeem. Het voordeel voor u als klant is dat er 1 partij is waarmee u het totale traject kunt doorlopen. De mogelijkheden en diversiteit van de verschillende systemen zijn erg groot.OTM is een onafhankelijk en objectief bureau, wat het beste advies geeft op basis van de wensen en eisen van de eindgebruiker. Dit bestaat uit een systeemvoorstel, inventarisatie en projectering van het sluitsyteem, kortom de ideale formule voor tevreden opdrachtgevers en eindgebruikers.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande gegevens nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.