Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Elektronische Sleutelkluisjes
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
1914
page-template-default,page,page-id-1914,page-child,parent-pageid-36,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Elektronische Sleutelkluisjes

De Elektronische Sleutelkluisjes van OTM-Projectadvies zijn geschikt voor binnen -en buitenlocaties en maken het mogelijk om op een veilige manier een pand, terrein of ruimte te delen met verschillende personen. Onze sleutelkluizen zijn gemaakt van solide materialen zodat ze beschermt zijn tegen impact van buitenaf, onderhoudsvrij zijn, corrosiebestendig en weer- en uv-bestendig.

RVS Multi Sleutelkluis Flexeria

De RVS Multi Sleutelkluis Flexeria is een moderne totaaloplossing voor gedeelde toegang tot één of meerdere objecten (regel/schakel- en verdeelkasten of gebouwen) zonder bestaande toegangsdeuren om te bouwen. Het bestaande sluitplan (sleutels, badges, druppels en pasjes) blijft dus bestaan. Vanuit het beheerplatform, welke bereikbaar is via een standaard internetbrowser, worden de toegangsrechten beheerd. Hierdoor hoeven geen fysieke sleutels meer meegegeven te worden aan een installateur of monteur en is een digitale sleutel via de app voldoende.

Voor het beheer wordt onderscheid gemaakt in sloteigenaar, gebouwbeheer en organisatiebeheer. Standaard wordt iedere RVS Multi Sleutelkluis Flexeria geleverd met 3 maanden beheer als sloteigenaar, maar kan uitgebreid worden met 5 jaar en de 2 andere beheerniveaus. Door deze verdeling kan de RVS Multi Sleutelkluis Flexeria in bijna iedere denkbare situatie worden ingezet. Vanuit het beheerplatform worden ook speciale voorzieningen aangeboden voor beheer door meerdere organisaties.

Vanuit de app op de telefoon wordt de RVS Multi Sleutelkluis Flexeria geopend over een beveiligde bluetooth verbinding. De app staat in verbinding met het internet en controleert of de gebruiker de juiste autorisatie heeft. De RVS Multi Sleutelkluis Flexeria heeft dus zelf geen internetverbinding nodig en daardoor is een 230 Volt aansluiting voldoende. Mocht de stroom wegvallen dan blijft de RVS Multi Sleutelkluis Flexeria operationeel d.m.v. de in de binnen unit ingebouwde noodstroomvoorziening.

Samenstelling
  • RVS Sleutelkluis met Hevelslot
  • Binnen unit met Flexeria Communicatie module
  • Noodstroomvoorziening
Type

Opbouw

Geschikt voor

Bewaren van sleutels, badges, druppels en pasjes
Speciaal geschikt voor buitenlocaties

Cilinder

Geschikt voor 1 halve euro profielcilinder(s)* van 17mm met verstelbare tong/meenemer

* Standaard niet meegeleverd, maar optioneel leverbaar

Noodstroomvoorziening

12V 1.2AH Lead-Acid Accu

Bluetooth communicatie

Bluetooth Low Energy (BLE)
Advanced Encryption Standard (AES) 128-bit versleuteling

App

Unbranded app genaamd Toegang

Beschikbaar voor Apple IOS en Android

Montage

Geschikt voor montage op een muur, paal of hekwerk

Benodigde achterplaat en U-beugels worden meegeleverd

Weerstandsklasse

Minimaal WK-2

Materiaal

RVS A2 304

Optioneel leverbaar in RVS A4 316

Afmetingen

193x120x69mm (LxBxH)

Gemeten zonder hevelsluiting en achterplaat

Garantie

Standaard 2 jaar

De RVS Multi Sleutelkluis Flexeria, zoals hierboven beschreven, is leverbaar binnen 3 werkweken na opdracht.

Master Lock 5441

De Master Lock 5441 is een zeer degelijke sleutelkluis die geopend kan worden vanuit de gratis App met beveiligde communicatie via het bluetooth protocol of met tijdelijk/permanente codes. Ideaal voor gedeelde toegang tot sleutels. Daarnaast kan de beheerder vanuit de App de toegangsrechten met eventueel beperkte toegang (per uur of dag) instellen/synchroniseren, maar ook de volledige historie (openen, sluiten, blokkade, code invoer, e.d.) inzien.

De Master Lock 5441 is leverbaar in 2 uitvoeren welke visueel identiek aan elkaar zijn, maar verschillen in mogelijke functies. De Home uitvoering staat meer op zichzelf en is geschikt voor thuis, bij verzorgingstehuizen, recreatiewoningen en studentenwoningen. Terwijl bij de Enterprise uitvoering functies beschikbaar zijn zoals het massaal uploaden van gebruikers, gebruikersgroepen en beheer via een web-interface.

Uitvoeringen
  1. Home: 40 sleutelkluizen te bedienen en 15 gastcodes, incl. 90 dagen historie
  2. Enterprise: ongelimiteerd aantal sleutelkluizen te bedienen en ongelimiteerd aantal gastcodes, incl. 1 jaar historie
Type

Opbouw

Geschikt voor

Bewaren van sleutels, badges, druppels en pasjes
Geschikt voor binnen- en buitenlocaties

Batterijtype

Eenvoudig te vervangen CR123A batterij met lange levensduur

Bij een lege batterij kan de Master Lock 5441 met een standaard 9V batterij toch voorzien worden van een voeding om de sleutelkluis te openen.

App
  • Home: Master Lock Vault Home
  • Enterprise: Master Lock Vault Enterprise

Beschikbaar voor Apple IOS en Android

Montage

Geschikt voor montage op een muur

Verankering via achterwand (4x schroeven in levering)

Weerstandsklasse

Minimaal WK-2 ?????????

Materiaal

Solide metalen behuizing met fraaie kunststof afwerking

Afmetingen

Buitenmaten: 59x83x127mm (LxBxH)
Binnenmaten: 27,9×63,5×91,4mm (LxBxH)

Afmetingen voor beide uitvoeringen identiek.

Garantie

Standaard 2 jaar

Voor grote bedrijven/toepassingen (minimale afname van 150 apparaten) zijn er mogelijkheden tot een licentie voor een Software Development Kit (SDK) om de functionaliteiten te ontsluiten in eigen (interne) applicaties. Tevens is het mogelijk om tegen een eenmalige betaling de Home uitvoering te upgraden naar een Enterprise uitvoering.

Beide uitvoeringen van de Master Lock 5441, zoals hierboven beschreven, zijn altijd uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn in Nederland.

Artikeloverzicht Elektronische Sleutelkluisjes

Artikelnr.ArtikelTekeningGewicht p/sMinimale afnamePrijs p/sBestel
SK1035RVS Multi Sleutelkluis FlexeriaT-200031 stuksOp aanvraag
SK1032Master Lock 5441 (Home)2200 g1 stuksOp aanvraag
SK1033Master Lock 5441 (Enterprise)2200 g1 stuksOp aanvraag

Meer advies nodig ?

Heeft u behoefte aan specifiek advies over onze Elektronische Sleutelkluisjes of onze andere producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Actuele prijzen

Meer informatie over onze actuele prijzen of een offerte op maat? Neem contact met ons op en bel: +31(0)85 301 5447.