Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Sloten
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
77
page-template-default,page,page-id-77,page-child,parent-pageid-36,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Sloten

Insteeksloten

OTM-Projectadvies biedt een scala aan insteeksloten voor zowel opdek- als stompe deuren.

Meerpuntssluiting voor deuren

Eén van de belangrijkste producten om een deur inbraak werend te maken is de meerpuntssluiting. Eenvoudig af te sluiten, maar desondanks toch veiliger. Volgens huidige bouwbesluit WK2 voor verzorgingshuizen en de particulieren woningbouw, tegenwoordig een vereiste voor nieuwbouw.

Bij het op slot draaien van de deur, wordt de deur op drie punten vergrendeld. Eén sleutel is voldoende, de deur hoeft ook maar op één punt op slot gedraaid te worden. De deur wordt dan op drie plaatsen tegelijk vergrendeld.

De meerpuntssluiting zorgt voor optimale kierafdichting aan de sluitzijde.

Wij adviseren om bij een meerpuntssluiting om altijd een knopcilinder met vrijloop toe te passen.

Voor de vergrendeling boven en beneden kan gekozen worden uit diverse uitvoeringen:

• AS 2300: boven en beneden staalpennen
• AS 2500: boven en beneden zwenkhaken
• AS 2600: Boven en beneden staalpennen en zwenkhaken
• AS 2750: met drie dagschoten

Meer advies nodig ?

Heeft u behoefte aan specifiek advies over de Sloten of onze andere producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Actuele prijzen

Meer informatie over onze actuele prijzen of een offerte op maat? Neem contact met ons op en bel: +31(0)85 301 5447.