Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Sloten
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
77
page-template-default,page,page-id-77,page-child,parent-pageid-36,bridge-core-2.4.3,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Sloten

Meerpuntssluitingen en toebehoren.

Een veilig gevoel in uw eigen woning, in een verzorgingstehuis, kantoor e.d. begint bij goed hang-en sluitwerk. Een betrouwbaar en veilig slot in uw deur is een meerpuntssluiting. Het voordeel van dit type sluitingen is dat met een draai van de sleutel de deur ver- en ontgrendelt. Hierdoor is het gebruik van een bijzetslot overbodig. Het plaatsen van een meerpuntssluiting vraagt om ervaring. Het is daarom aan te raden dit slot door een expert te laten monteren. OTM Slotenservice is gespecialiseerd in het frezen en monteren van meerpuntssluitingen in bestaande en nieuwe deuren. Het grote voordeel van driepuntssluitingen is de grote braakveiligheid vanwege de meerdere schoten die tegelijk de deur sluiten. Een inbraakwerende en goed sluitende deur is tegenwoordig een pré, gezien de verontrustend stijgende cijfers van inbraken in Nederland. Steeds meer mensen willen daarom veilig wonen maar missen de juiste middelen en kennis van zaken om op een juiste manier deze veiligheidssloten te monteren. Wij verzorgen de montage van het slot, cilinder en het deurbeslag, altijd voorzien van het SKG keurmerk hetgeen inhoudt dat uw deur goed is beveiligd.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande gegevens nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.