Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Kabelklemmen
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
34
page-template-default,page,page-id-34,page-parent,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Kabelklemmen

OTM-Projectadvies heeft in haar assortiment kabelklemmen die aan de strengste eisen van zowel telecom- als energiebedrijven voldoen. Wij bieden een veelheid aan mogelijkheden met als een constante rode draad topkwaliteit en functionaliteit in het ontwerp.

Energie

Energie

Het principe van onze energie kabelklem is gelijk aan dat van de telecom kabelklem. Toch is er een groot verschil; de energiekabelklem zijn door de variabele kunststof klemblokken zeer geschikt voor energiekabels, door het variabel wordt het mogelijk gemaakt dat u meerdere diameters kabels in één en dezelfde klem kunt klemmen. Hierdoor wordt de klem een stuk veelzijdiger.

Telecom

Telecom

De OTM-Projectadvies telecom kabelklemmen kennen een veelheid aan mogelijkheden, in ons assortiment hebben we een grote diversiteit aan types en aansluitmogelijkheden. De basis is bij iedere klem hetzelfde; een solide RVS klembeugel en een kunststof kleminrichting zorgen ervoor dat deze klem zich uitermate goed staande houdt in de meest extreme situaties.

Accessoires

Accessoires

Naast het uitgebreide assortiment aan kabelklemmen levert OTM-Projectadvies ook een veelheid aan accessoires voor zowel telecom- als energie doeleinden. Onder meer hebben wij in dit pakket C-profielen, aardklemmen, aardkabels en overig aansluitmateriaal. Wanneer u een product zoekt wat er niet tussen staat, maar waar u toch vraag naar heeft dan kunt u dit altijd bij ons aanvragen.