Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Telecom
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
71
page-template-default,page,page-id-71,page-child,parent-pageid-34,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Telecom

Door eigen ontwikkeling heeft OTM-Projectadvies de afgelopen jaren een serie hoogwaardige kabelklemmen ontwikkeld voor o.a. bevestiging van telecomkabels. De Easy Cable Clamp (ECC) is een leverbaar in verschillende uitvoering en zijn onderhoudsvrij, corrosiebestendig en weer- en uv-bestendig.

Standaard uitvoering

Bereik kabel diameters

6,7mm ~ 80mm

Variabele kleminrichting

Enkel, dubbel en 3-delig

Profiel montage

C, F, R en A profiel

Aandraaimoment

1-2 Nm

Materiaal

RVS A2 304
Kunststof PA6 brandklasse V2 volgens UL94

Certificeringen

PN-EN ISO/IEC 17025:2005
ISO 9001:2008
Attesten op aanvraag

Garantie

Standaard 5 jaar

De standaard uitvoering van de Easy Cable Clamp (ECC), zoals hierboven beschreven en hieronder in detail toegelicht, is leverbaar met een levertijd van ca. 3 weken.

Variabele kleminrichting

Naast de uitvoeringen welke geschikt zijn voor 1 kabel is de Easy Cable Clamp (ECC) er ook in dubbele en 3-delige uitvoeringen. Voor onder andere ruimtebesparing in de telecommast.

Mogelijke montage profielen

De Easy Cable Clamp (ECC), is leverbaar in verschillende uitvoeringen welke geschikt zijn voor montage op diverse profielen. De bek van de kabelklem is bij iedere uitvoering specifiek geschikt voor montage op bijvoorbeeld een C, F, R of A profiel.

Aandraaimoment & Trekontlasting

De kunststof klemblokken zijn voorzien van reliëf (puntjes) wat zorgt voor extra grip op de kabel. Dit reliëf gecombineerd met een aandraaimoment van 1-2 Nm zorgt voor de wenselijke trekontlasting.

Optioneel leverbaar

Materiaal

RVS A4 316 (geschikt voor extreme weersomstandigheden)
Kunststof PA brandklasse V0 volgens UL94 (vlamdovend)

De optionele uitvoeringen van de Easy Cable Clamp (ECC) worden op bestelling geproduceerd met een levertijd van ca. 3 weken. Dankzij de samenwerking tussen R&D in Nederland en R&D in China, India, Italië en Polen is OTM-Projectadvies in staat om onze klanten snel en adequaat te bedienen.

Meer advies nodig ?

Heeft u behoefte aan specifiek advies over onze Easy Cable Clamp (ECC) of onze andere producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Actuele prijzen

Meer informatie over onze actuele prijzen of een offerte op maat? Neem contact met ons op en bel: +31(0)85 301 5447.