Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Kortsluittest DamstraLab Succesvol
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
3264
post-template-default,single,single-post,postid-3264,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Kortsluittest DamstraLab Succesvol

Kortsluittest DamstraLab Succesvol

Afgelopen 10 december zijn onze nieuwe kabelblokken, maar ook onze reeds bekenede RVS Kabelklemmen, RVS Aardklem en Messing Vernikkelde Aardklem getest bij DamstraLab (onafhankelijk test laboratorium/instituut van Eaton Industries) in Hengelo.

Tijdens deze testen zijn de Kabelblokken en RVS Kabelklemmen onderworpen aan dynamische krachten gedurende diverse kortsluitingen in de eerste milliseconden. Hierbij is het van belang dat onze producten de kracht die vrijkomt kunnen opvangen. Daarnaast zijn ook de RVS Aardklem en de Messing Vernikkelde Aardklem getest.

Op basis van de eerste resultaten zijn alle geteste producten met vlag en wimpel geslaagd. Het volledige rapport zullen wij uiteraard op onze website publiceren zodra deze definitief is.

Met dank aan Maarten van Riet, Clemens Mazee en Erwin van Arkel (Liander en Qirion) voor het meedenken in de voorbereiding en de ondersteuning op de dag zelf.