Informatie pagina’s
Overige pagina’s
NIEUW: De RVS Lintklem
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
1782
post-template-default,single,single-post,postid-1782,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

NIEUW: De RVS Lintklem

NIEUW: De RVS Lintklem

Tijdens een bezoek aan Enexis Netbeheer ontstond een brainstormsessie om te kijken naar een alternatieve manier om de aardingsstrip in een transformatorstation aan te sluiten. Het uiteindelijke resultaat is een nieuw standaard product.

Nieuw: De RVS Lintklem

De RVS Lintklem is geschikt om tegen de muur of metselwerk te monteren waarna de aardingsstrip met een maximale dikte van 12,5mm op een eenvoudige manier vastgezet kan worden.

Meer advies nodig ?

Heeft u behoefte aan specifiek advies over onze RVS Lintklem of onze andere producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Actuele prijzen

Meer informatie over onze actuele prijzen of een offerte op maat? Neem contact met ons op en bel: +31(0)85 301 5447.