Informatie pagina’s
Overige pagina’s
NIEUW: Kunststof Kabelblokken
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
1650
post-template-default,single,single-post,postid-1650,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

NIEUW: Kunststof Kabelblokken

NIEUW: Kunststof Kabelblokken

Na uitgebreid onderzoek en een ontwikkeling van ongeveer 6 maanden heeft onze R&D in Nederland het assortiment uitgebreid met een nieuw productgroep. Met trots presenteren wij dan ook:

Nieuw: 'De Kunststof Kabelblokken'

De nieuwe productgroep bestaat op dit moment uit 4 verschillende producten, namelijk 3 typen kunststof kabelblokken en 1 stapelaar. OTM-Projectadvies heeft de nieuwe kunststof kabelblokken ontwikkeld voor de Energie Netwerkbedrijven. De kunststofkabelblokken zijn koppelbaar d.m.v. een zwaluwstaartverbinding en daarnaast ook stapelbaar.

Meer advies nodig ?

Heeft u behoefte aan specifiek advies over onze Kunststof Kabelblokken of onze andere producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Actuele prijzen

Meer informatie over onze actuele prijzen of een offerte op maat? Neem contact met ons op en bel: +31(0)85 301 5447.