Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Officiële opening in beeld
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
599
post-template-default,single,single-post,postid-599,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Officiële opening in beeld

Officiële opening in beeld

Op donderdag 15 oktober 2015 heeft de officiële opening van ons nieuwe kantoor, aan de Stenograaf 1 te Duiven, plaatsgevonden. Vele zakelijke relaties vanuit heel het land hebben de moeite genomen om met ons te proosten op een nieuwe mijlpaal: “Een nieuw kantoor met het oog op de toekomst”. Hieronder een kleine sfeerimpressie.

Tijdens de rondleidingen heeft men via uitgebreide uitleg kennis kunnen maken met onze producten en kon iedereen deze ook even zelf vasthouden en ervaren.

Tot slot kwamen we allemaal samen om onder het genot van een koud drankje met een lopend buffet de geslaagde dag af te sluiten.

Nogmaals iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid.

Tags:
,