Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Officiële opening nieuw kantoor
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
715
post-template-default,single,single-post,postid-715,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Officiële opening nieuw kantoor

Officiële opening nieuw kantoor

Zoals u waarschijnlijk al weet zijn wij een paar maanden geleden verhuisd naar een nieuwe locatie. Wij werken nu vanuit Industrieterrein Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven en maken ons nu op voor de officiële opening waarvoor de uitnodigingen al even geleden zijn verzonden. Tijdens de officiële opening kunnen onze zakelijke relaties, onder het genot van een hapje en een drankje, het nieuwe kantoor en onze (nieuwe) producten bekijken. Daarnaast is er voldoende ruimte om kennis te maken met het voltallige OTM-Team.