Informatie pagina’s
Overige pagina’s
OTM-Projectadvies en MVO
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
765
post-template-default,single,single-post,postid-765,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

OTM-Projectadvies en MVO

OTM-Projectadvies en MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor OTM-Projectadvies een belangrijke pijler. Soms zijn er maar kleine aanpassingen nodig om een mooi resultaat neer te kunnen zetten.

Denk bijvoorbeeld aan het beschikbaar stellen van stageplaatsen voor scholieren met een beperking of scholieren die een 2e kans verdienen om hun studie af te kunnen ronden.

Wij hebben een pagina opgezet om u te informeren hoe wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen toepassen in onze organisatie. Wilt u meer weten? Kijk dan snel op deze pagina.