Informatie pagina’s
Overige pagina’s
OTM-Projectadvies gaat verhuizen!
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
2482
post-template-default,single,single-post,postid-2482,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

OTM-Projectadvies gaat verhuizen!

OTM-Projectadvies gaat verhuizen!

Om onze vleugels uit te kunnen slaan zijn we genoodzaakt geweest een andere kantoorruimte te zoeken. Het pand waar we nu vanuit werken is te klein om OTM-Projectadvies in te laten groeien. Daarom hebben we de keus gemaakt om vanaf 2 maart 2015 het pand aan de Stenograaf 1 in Duiven te betrekken.

Wij zullen ter zijnde tijd iedereen een verhuisbericht doen toekomen, zodat iedereen over de juiste informatie beschikt. Het overhuizen zal geheel geruisloos gebeuren.

Wij danken iedereen voor het vertrouwen en iedereen die ons heeft geholpen dit mogelijk te maken.

Met vriendelijke groet,

Team OTM-Projectadvies