Informatie pagina’s
Overige pagina’s
OTM-Projectadvies wenst u een succesvol 2021
Wij wensen u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar
2307
post-template-default,single,single-post,postid-2307,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

OTM-Projectadvies wenst u een succesvol 2021

OTM-Projectadvies wenst u een succesvol 2021

Tussen kerst en oud en nieuw is een periode van terugblikken op een bizar jaar, maar ook van vooruitkijken naar de toekomst. Wel willen wij u, op de drempel van het nieuwe jaar, hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Openingstijden en Bereikbaarheid

Tevens maken wij graag van deze mogelijkheid gebruik om u te informeren dat ons kantoor tussen kerst en oud en nieuw gesloten is. In deze periode zijn wij beperkt bereikbaar en reageren daarom minder snel op uw berichten. Vanaf maandag 4 januari 2021 staan wij u graag weer te woord en kan u een reactie op uw berichten verwachten.

Bedankt voor uw vertrouwen in ons en wij staan ook in 2021 voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Team OTM-Projectadvies

Dana, Ron, Frank en Paul