Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Over ons
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
28
page-template-default,page,page-id-28,page-parent,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Over ons

Wij houden ons sinds juni 2012 actief bezig met het onder­steunen van bedrijven bij het oplossen van technische vraag­­stukken. De meerwaarde om ons als partner te betrekken bij uw technische vraag is de expertise die wij u kunnen bieden door onze brede ervaring welke wij op meerdere terreinen te hebben opgedaan. Hierdoor zijn wij in staat oplossingen grondig en gedetailleerd uit te werken en hierbij grens­­overschrijdend te denken. Alle mogelijke bewerkingen kunnen custom made worden uitgevoerd.

Een ander, even belangrijk, punt dat bij OTM-Projectadvies hoog op de lijst staat is de betrouwbaarheid. Elke vraag krijgt bij ons de aandacht die het verdient; onze begeleiding gaat van A tot Z. Dit betekent dus ook dat wij de kosten scherp in de gaten houden en de levering indien nodig verzorgen door onze ervaren VCA-opgeleide montage­­ploegen. Zij zijn bekend met geldende montage­­methoden en voor­­schriften en vormen een belangrijke schakel in de kwaliteit van de geleverde producten van OTM-Projectadvies.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Onze klanten

Wij zijn erg trots op ons klanten­­bestand! Deze bestaat uit een breed scala van particulieren tot nuts­­bedrijven en van architecten tot zieken­­huizen. Onze service daarentegen is voor iedereen gelijk; OTM-Projectadvies denkt graag met iedereen mee!

VCA-Gecertificeerd-web
DutchPower-web

Een greep uit ons klantenbestand: