Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Social Media en inbrekers, een gevaarlijke combinatie
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
747
post-template-default,single,single-post,postid-747,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Social Media en inbrekers, een gevaarlijke combinatie

Social Media en inbrekers, een gevaarlijke combinatie

Waar veel mensen graag op sociale media (Facebook, Twitter, etc.) posten dat ze genieten van hun vakantie in de zon, gebruiken anderen mogelijk deze informatie om ongestoord illegaal toegang tot jouw huis te krijgen. Dit is gebleken uit recent onderzoek.

Inbrekers maken veel gebruik van sociale media om te kunnen bekijken wat voor spullen mensen in hun huis hebben. Doordat inbrekers van deze netwerken gebruik maken, kunnen ze gedetailleerdere informatie verkrijgen. Door deze manier van informatie verkrijgen, kunnen inbrekers ook meer tijd nemen tijdens hun inbraken, doordat ze weten wat er aan waardevolle spullen aanwezig is en of de bewoners bijvoorbeeld op vakantie zijn. Waardoor de waarde van gestolen goederen toeneemt.

Hoe te voorkomen?

Deel geen locatiegegevens, wacht met het posten van vakantiefoto’s tot u terug bent, deel geen adresgegevens en deel gegevens enkel met vrienden. Door deze simpele stappen te volgen, kunt u al veel doen om te voorkomen dat er wordt ingebroken als u op vakantie bent.

Wilt u meer doen, klik dan hier om te kijken naar ons assortiment inbraak werende sloten en deurbeslag en neem met ons contact op voor meer informatie.