Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Stagiair Gezocht Technisch Tekenaar en Accountmanager
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
3065
post-template-default,single,single-post,postid-3065,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Stagiair Gezocht Technisch Tekenaar en Accountmanager

Stagiair Gezocht Technisch Tekenaar en Accountmanager

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke stageplaats in de functie Technisch Tekenaar of (junior) Accountmanager ? Hieronder treft u meer informatie.

Wij zoeken enthousiaste stagiaires !!!

Jou stage opdracht

Technisch Tekenaar (MBO of HBO)

Je gaat concreet aan de slag met het uitwerken van nieuwe producten. Dit zal gebeuren in het tekenpakket SolidWorks. Tijdens het tekenproces zullen er diverse keuzes gemaakt moeten worden welke je samen met Productontwikkelaar & Adviseur zal uitwerken.

Eigen wensen of aanvullingen op de opdracht zijn altijd bespreekbaar.

(junior) Accountmanager (MBO of HBO)

Je gaat concreet aan de slag om onze producten te vermarkten binnen nieuwe markten of via nieuwe kanalen. Mocht je het aandurven dan mag je ook de stap naar het buitenland maken en de marktbewerking in Duitsland en/of België verder oppakken.

Eigen wensen of aanvullingen op de opdracht zijn altijd bespreekbaar.

Solliciteren

Spreekt een van deze stageopdrachten bij OTM-Projectadvies jou aan? Dan vragen wij je een korte motivatie te schrijven aangevuld met een CV.

Mail deze naar: info@otm-projectadvies.nl

Informatie

Voor meer informatie over deze stage kan je terecht bij Ron Warbroek (directeur/eigenaar), te bereiken via 085-3015447.