Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Terugblik 2020 en Vooruitblik 2021
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
2533
post-template-default,single,single-post,postid-2533,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Terugblik 2020 en Vooruitblik 2021

Terugblik 2020 en Vooruitblik 2021

Tussen kerst en oud en nieuw is een periode van terugblikken op een bizar jaar, maar ook van vooruitkijken naar de toekomst. Wel willen u, op de drempel van het nieuwe jaar, graag meenemen in de voor OTM-Projectadvies belangrijkste gebeurtenissen van 2020. Als we denken aan al het moois, wat er voor 2021 in het vooruitzicht zit, dan worden we behoorlijk enthousiast. Gepaste trots !

Terugblik 2020

Het jaar 2020 heeft, naast alle verplichte aanpassingen vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus, in het teken gestaan van een grote verhuizing naar onze nieuwe locatie. Uiteraard zijn de normale werkzaamheden ook doorgegaan met daaruit voortkomend mooie successen.

2020 kort samengevat:

  • Het klantenbestand is met 60% gegroeid
  • Het aantal orders is met 45,2% gestegen
  • Er zijn 24,65% meer EECC kabelklemmen geleverd
  • Voor het eerst geleverd buiten Nederland
  • Door de verhuizing:
   • Is ons magazijn 3,5 keer zo groot (17m² naar 65m²)
   • Hebben wij een eigen laad en los plek
  • Is er afscheid genomen van onze Management Assistent
  • Is het team uitgebreid met Frank en Dana

Vooruitblik 2021

De afgelopen maanden is er veel tijd gestoken in alle voorbereidingen om in 2021 ons assortiment te gaan verdubbelen. OTM-Projectadvies gaat 30+ nieuwe producten introduceren op het gebied van transformatorstation inrichtingen. Hieronder een sneak peak van een aantal producten die in 2021 worden geïntroduceerd. Houdt de komende tijd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer nieuws.

De extra ruimte die door de verhuizing beschikbaar is gekomen is noodzakelijk om verdere groei te kunnen realiseren. Daarom zullen wij de komende maanden gebruiken om de inrichting van ons kantoor en magazijn verder te optimaliseren. Uiteraard met als doel om onze (nieuwe) klanten nog efficiënter te kunnen bedienen. Ook het afgelopen jaar hebben wij geluisterd naar onze klanten en gekeken naar de marktontwikkelingen. Hierbij hebben wij geconstateerd dat er vraag is naar een verbreding van ons assortiment. Om deze reden proberen wij in 2021 onze organisatie en ons assortiment klaar te stomen voor deze ontwikkelingen en hopen snel van ons te kunnen laten horen. Houd de komende tijd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer nieuws.