Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Transformatordag 2021
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
3017
post-template-default,single,single-post,postid-3017,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Transformatordag 2021

Transformatordag 2021

Vorige maand waren wij aanwezig op de 25e editie van de Transformatordag bij Fletcher Hotel Doorwerth. Een jaarlijks terugkerende dag, georganiseerd door DNV & CenTram, waarbij medewerkers vanuit de industrie en vanuit de energieproductie-, transmissie- en distributiesector uit o.a. Nederland en België aanwezig zijn om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van transformatoren, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Naast het bijwonen van diverse lezingen stonden wij als OTM-Projectadvies ook met een stand op de marktplaats. Zo konden de bezoekers onze producten vasthouden en kennismaken met onze nieuwe producten.