Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Voorbereiding Explosietest
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
3019
post-template-default,single,single-post,postid-3019,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Voorbereiding Explosietest

Voorbereiding Explosietest

Sinds begin 2021 zijn wij bezig met de ontwikkeling van een reeks nieuwe producten. Een van deze producten zijn de OTM-Kabelblokken. Een nieuw product die met vernuftige toepassingen deze Kabelblokken koppelbaar- en stapelbaar maakt.

Tijdens de ontwikkeling is de behoefte ontstaan om deze Kabelblokken aan een explosietest te onderwerpen. In samenwerking met Maarten van Riet (Alliander) zal deze explosietest gaan plaatsvinden in December bij Damstra Lab (onafhankelijk test laboratorium/instituut van Eaton Industries) in Hengelo. Zoals zichtbaar op de foto’s zijn de voorbereidingen in volle gang.