Informatie pagina’s
Overige pagina’s
Wij gaan verhuizen
OTM-Projectadvies is een daadkrachtige partner bij het oplossen van technische vraagstukken. Wij staan garant voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en value for money.
1951
post-template-default,single,single-post,postid-1951,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.9,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Wij gaan verhuizen

Wij gaan verhuizen

De tijd vliegt voorbij. Na ruim 5 jaar en 3 maanden te zijn gehuisvest in het Franklin Business Center, op het Industrieterrein Centerpoort-Nieuwgraaf te Duiven, is het tijd voor iets anders.

Een nieuwe locatie. Kom na 1 juni eens gezellig op de koffie

Daarom kondigen wij met trots aan dat OTM-Projectadvies per 15 mei 2020 gaat verhuizen. We blijven in de regio en vestigen ons op het bedrijventerrein Het Ambacht te Westervoort. Natuurlijk blijven we gebeurende de verhuizing telefonisch en per email wel bereikbaar.

Ons nieuwe adres is:
OTM-Projectadvies
Mollevite 26
6931KG Westervoort

Magazijn

Voor ons biedt de nieuwe locatie velen voordelen. Het voornaamste voordeel is het grotere magazijn. Ons oude magazijn was ongeveer 19m² en zat geregeld tot de nok toe gevuld. Ons nieuwe magazijn is maar liefst 65m² en is daarmee dus maar liefst 3,5 keer groter. Dit geeft OTM-Projectadvies weer de ruimte om te groeien.

Voorbereiding

De voorbereidingen zijn al in volle gang. Zo is de reclame in en rondom het oude gebouw al verwijdert, is er al veel ingepakt en zijn de laatste zendingen gisteren verstuurd. Wij hebben , door beperkt te (laten) produceren i.v.m de naderende verhuizing, de voorraad in de afgelopen periode flink zien slinken. Maar gelukkig is er al nieuwe voorraad onderweg en kunnen wij zoals vertrouwd alle lopende orders op tijd uitleveren. Dit keer wel vanaf onze nieuwe locatie.

Bezoek

Het duurt even voordat alles weer een plekje heeft gekregen en daarom kunnen we vanaf maandag 1 juni weer bezoek ontvangen. Benieuwd naar ons nieuwe kantoor en magazijn ? Kom dan gerust langs vanaf maandag 1 juni 2020. Want dan heeft alles wel weer een plekje heeft gekregen.